Vendéglátás

Látogasson el hozzánk

Pincészetünk egyik fő tevékenysége a  vendéglátás. Egész évben várjuk a hozzánk ellátogató bort kedvelő vagy még nem kedvelő vendégeket legyen az családi vagy céges rendezvény, osztálytalálkozó vagy akár lakodalom.

A magyaros hangulatú pince kóstolóhelyiségében 32 főt tudunk kényelmesen leültetni, kinti fedett teraszunk jó idő esetén további 30 fő elhelyezésére alkalmas.

Benti búbos kemencénk kis ékköve pincénknek! A finom kemencés ételek elkészítése mellett, hideg téli estéken hamar válik kedvelt ülőhelyévé vendégeinknek, de harmonikásunk is a peremén ülve érzi legjobban az ütemet! 🙂

Szívesen látjuk vendégül akár egy rövid betérő, pihenő erejéig, vagy előzetes egyeztetés alapján kérjen egyedi ajánlatot legyen az csupán egy gyors ebéd vagy akár több fogásos, egész estés komplett menüsor.

Természetesen a finom ételek mellé Joó borokat kínálunk! Borkínálatunkat megtekintheti a Borkóstolás és a Webshop menükben. Alap esetben palackos borokat kínálunk az ételek mellé, de egyes fajtákból lehetőséget biztosítunk folyóborként való fogyasztására is.

Sok szeretettel és jó kedvvel várunk minden kedves betérő vendéget!

Néhány ötlet a menü kiválasztásához:

Étel kínálatunk

Vendégváró falatok

Zsíros kenyér lilahagymával 300 Ft / 2 szeletMarica híres hidegtál készítménye házi finomságokból: sonka, hurka, szalonna, kolbász, stifolder, kőrözött, sajt, tojás,  idénynek megfelelő saláta 3.000 Ft / adag
Napszámosok uzsonnája: kolbász, stifolder, darab hagymával, idény szerinti zöldségekkel 1.500 Ft / adag

Foglaljon időpontot

Az időpont egyeztetéshez vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy hívjon minket a +36202927378 telefonszámon.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Üzenet

[recaptcha]